Reaching New Heights

skela syla

rreth nesh

Shërbimi më inovativ në fushën e skelerisë që nga viti 2002

Gjatë viteve, Skela Syla e ka bazuar strategjinë e saj në përmirësimin e kapaciteteve dhe në zhvillimin e tekonogjive të reja të cilat e kanë udhëhequr kompaninë në nivelet më të larta në fushën e Skelerisë për sektorin e ndërtimit.

fuqia jonë qëndron te numrat

250 k
m² fasadë skelash
+ 20
vite eksperiencë
Skela syla

shërbime Skelerie

Misioni ynë është të jemi më të kërkuarit në montimin e skelerisë.

Skela syla

Production Line

Produktet më të mira në fushën e skelerisë prej +20 vitesh!

real estate

pasuritë e patundshme në qytetin tuaj

Tiranë

8 Properties

Durrës

1 Properties

Vlorë

0 Properties

Lezhë

0 Properties

Shkodër

0 Properties

Compare