Politikat e Cookies

Përditësimi i fundit: 15 korrik 2022

Kjo Politikë e Cookies shpjegon se çfarë janë Cookies dhe si i përdorim ne ato. Ju duhet ta lexoni këtë politikë në mënyrë që të kuptoni se çfarë lloj cookie-sh ne përdorim, ose informacionin që mbledhim duke përdorur Cookies dhe si përdoret ai informacion. Kjo politikë e kukit është krijuar me ndihmën e Generatori i politikave falas të kukive.

Cookies zakonisht nuk përmbajnë asnjë informacion që identifikon personalisht një përdorues, por informacioni personal që ne ruajmë për Ju mund të jetë i lidhur me informacionin e ruajtur dhe marrë nga Cookies. Për informacione të mëtejshme se si Ne përdorim, ruajmë dhe mbajmë të sigurta të dhënat tuaja personale, shihni Politikën tonë të Privatësisë.

Ne nuk ruajmë informacione të ndjeshme personale, të tilla si adresat postare, fjalëkalimet e llogarisë, etj. në “Cookies” që përdorim.

Interpretimi

Fjalët e të cilave shkronja fillestare është me shkronja të mëdha kanë kuptime të përcaktuara në kushtet e mëposhtme. Përkufizimet e mëposhtme do të kenë të njëjtin kuptim pavarësisht nëse ato shfaqen në njëjës apo në shumës.< /p>

Përkufizime

Për qëllimet e kësaj Politike të Cookies:

 • Kompania (referuar si ose & quot; Kompania&quot ;, & quot;Ne&quot ;, & quot;Ne&quot ; ose & quot;Tonat&quot ; në këtë Politikë të Cookies) i referohet Skela Syla sh.pk , Rruga Dritan Hoxha, Tiranë , Shqipër .
 • Cookies do të thotë skedarë të vegjël që vendosen në kompjuterin tuaj, pajisjen celulare ose çdo pajisje tjetër nga një faqe interneti, që përmbajnë detaje të historisë suaj të shfletimit në atë faqe interneti, ndër përdorimet e shumta të saj.
 • Uebsajti i referohet Skelës Syla sh. pk , i aksesueshëm nga https://skelasyla.al
 • Ju do të thotë individi që hyn ose përdor faqen e internetit, ose një kompani, ose ndonjë person juridik në emër të të cilit ky individ hyn ose përdor faqen e internetit, sipas rastit.

Lloji i biskotave që përdorim

Cookies mund të jenë të vazhdueshme  ose Sesion Biskota. Kukit e përhershme mbeten në kompjuterin tuaj personal ose pajisjen celulare kur dilni jashtë linje, ndërsa kukit e sesionit fshihen sapo të mbyllni shfletuesin tuaj të internetit.

Ne përdorim si “Cookies” sesioni dhe të përhershëm për qëllimet e përcaktuara më poshtë:

 • Cookies të nevojshme / thelbësore

  Lloji: Kukit e sesionit

  Administruar nga: Ne

  Qëllimi: Këto Cookie janë thelbësore për t’ju ofruar shërbime të disponueshme përmes faqes së internetit dhe për t’ju mundësuar të përdorni disa nga veçoritë e tij. Ato ndihmojnë në vërtetimin e përdoruesve dhe parandalimin e përdorimit mashtrues të llogarive të përdoruesve. Pa këto cookie, shërbimet që keni kërkuar nuk mund të ofrohen dhe ne i përdorim këto skedarë cookie vetëm për t’ju ofruar ato shërbime.

 • Cookies funksionaliteti

  Lloji: Cookies të vazhdueshme

  Administruar nga: Ne

  Qëllimi: Këto Cookie na lejojnë të kujtojmë zgjedhjet që bëni kur përdorni faqen e internetit, të tilla si kujtimi i të dhënave tuaja të hyrjes ose preferencave gjuhësore. Qëllimi i këtyre “Cookies” është t’ju ofrojnë një përvojë më personale dhe t’ju shmangin që të rifusni preferencat tuaja sa herë që përdorni faqen e internetit.

Zgjedhjet tuaja në lidhje me biskotat

Nëse preferoni të shmangni përdorimin e “Cookies” në faqen e internetit, fillimisht duhet të çaktivizoni përdorimin e “Cookies” në shfletuesin tuaj dhe më pas të fshini “Cookies” të ruajtura në shfletuesin tuaj të lidhur me këtë faqe interneti. Ju mund ta përdorni këtë opsion për të parandaluar përdorimin e Cookies në çdo kohë.

Nëse nuk i pranoni “Cookies” tona, mund të keni disa shqetësime në përdorimin tuaj të faqes së internetit dhe disa veçori mund të mos funksionojnë siç duhet.

Nëse dëshironi të fshini “Cookies” ose të udhëzoni shfletuesin tuaj të internetit të fshijë ose refuzojë “Cookies”, ju lutemi vizitoni faqet e ndihmës të shfletuesit tuaj të internetit.

Për çdo shfletues tjetër të internetit, ju lutemi vizitoni faqet zyrtare të internetit të shfletuesit tuaj të internetit.

Më shumë informacion rreth cookies

Mund të mësoni më shumë rreth cookies: Cookies: Çfarë bëjnë ata ? 

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Politikë të Cookies, mund të na kontaktoni:

 • Me email: info@skelasyla.al

Compare