Pse skela syla?

RReth nesh

Skela Syla

Reaching new heights

Skela Syla është krijuar në Tiranë në vitin 2002. Gjate viteve, Skela Syla e ka bazuar strategjinë e saj në përmirësimin e kapaciteteve dhe në zhvillimin e tekonogjive të reja të cilat e kanë udhehequr kompaninë në nivelet më të larta në fushën e Skelerisë për sektorin e ndërtimit. Me këtë eksperiencë dhe entuziazem kemi qënë në gjendje te zhvillojme ide te reja dhe projekte të cilat paraqesin gjithmonë e me shumë produkte innovative, të sigurta dhe kosto-efektive në mënyrë që të plotesohen kërkesat e tregut.

Shikoni

Cilësitë Tona

Eksperienca

Njohuritë e Skela Syla të zhvilluara gjatë viteve e bëjnë atë të jetë kompani lider falë experiences, games së produkteve të ofruara dhe niveleve të sigurisë.

Siguria

Skuadrat tona dinamike janë të kualifikuara për të punuar në të gjitha rrethanat që nga hapësirat e kufizuara deri te projektet e niveleve të mëdha.

Cilësia

Skela Syla disponon UNI EN ISO 9001, Çertifikaten për Sistemin e Menaxhimit të Cilesisë.

Na Kontaktoni

Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Tiranë
Email: info@skelasyla.al
Tel: +355682062999

Galeria

Puna jonë e ilustruar në disa foto

Misioni ynë është të jemi më të kërkuarit në montimin e skelerisë, çmontimin dhe modifikimin në të gjithë territorin e Shqiperisë dhe në të gjithë rajonin.

Compare