Kontakt

Keni ndonjë pyetje rreth shërbimeve tona apo jeni të interesuar rreth pronave tona?

Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejtë të jetë e mundur!

  Zyrat tona ndodhen tek:

  Rruga Dritan Hoxha, Tiranë, Shqipëri

  Format e Kontaktit

  Tel:
  Email
  (+355)682 062 999
  info@skelasyla.al

  Orari i Punës

  E Hënë – E Shtunë:
  E Dielë
  8:30 – 16:30
  Pushim

  Compare