Politikat e Privatësisë

Në Skela Syla, e aksesueshme nga https://skelasyla.al, një nga prioritetet tona kryesore është privatësia e vizitorëve tanë. Ky dokument i Politikës së Privatësisë përmban lloje të informacionit që mblidhet dhe regjistrohet nga Skela Syla dhe se si ne i përdorim ato.

Nëse keni pyetje shtesë ose kërkoni më shumë informacion në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni.

Kjo Politikë e Privatësisë zbatohet vetëm për aktivitetet tona në internet dhe është e vlefshme për vizitorët e faqes sonë të internetit në lidhje me informacionin që ata shpërndanë dhe/ose mbledhin në Skela Syla. Kjo politikë nuk zbatohet për asnjë informacion të mbledhur jashtë linje ose nëpërmjet kanaleve të tjera përveç kësaj faqe interneti. Politika jonë e privatësisë u krijua me ndihmën e Generatorit Falas të Politikave të Privatësisë.

Pëlqimi

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni politikën tonë të privatësisë dhe pranoni kushtet e saj.

Informacionet që mbledhim

Informacionet personale që ju kërkohet të jepni dhe arsyet pse ju kërkohet t’i jepni ato, do t’ju bëhen të qarta në momentin kur ju kërkojmë të jepni informacionin tuaj personal.

Nëse na kontaktoni drejtpërdrejt, ne mund të marrim informacion shtesë për ju, si emrin, adresën e emailit, numrin e telefonit, përmbajtjen e mesazhit dhe/ose bashkëngjitjet që mund të na dërgoni dhe çdo informacion tjetër që mund të zgjidhni të jepni .

Kur regjistroheni për një llogari, ne mund të kërkojmë informacionin tuaj të kontaktit, duke përfshirë artikuj të tillë si emri, emri i kompanisë, adresa, adresa e emailit dhe numri i telefonit.

Si i përdorim informacionet tuaja

Ne përdorim informacionin që mbledhim në mënyra të ndryshme, duke përfshirë:

  • Siguroni, veproni dhe mirëmbani faqen tonë të internetit
  • Përmirësoni, personalizoni dhe zgjeroni faqen tonë të internetit
  • Kuptoni dhe analizoni se si e përdorni faqen tonë të internetit
  • Zhvilloni produkte, shërbime, veçori dhe funksionalitete të reja
  • Komunikoni me ju, ose drejtpërdrejt ose nëpërmjet një prej partnerëve tanë, duke përfshirë shërbimin ndaj klientit, për t’ju ofruar përditësime dhe informacione të tjera në lidhje me faqen e internetit dhe për qëllime marketingu dhe promovimi
  • Të dërgoj email
  • Gjeni dhe parandaloni mashtrimin

Skedarët e regjistrit

Skela Syla ndjek një procedurë standarde të përdorimit të skedarëve log. Këta skedarë regjistrojnë vizitorët kur vizitojnë faqet e internetit. Të gjitha kompanitë pritëse e bëjnë këtë dhe një pjesë e analitikës së shërbimeve të pritjes. Informacioni i mbledhur nga skedarët e regjistrave përfshin adresat e protokollit të internetit (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Shërbimit të Internetit (ISP), vulën e datës dhe orës, faqet referuese/dalëse dhe mundësisht numrin e klikimeve. Këto nuk janë të lidhura me asnjë informacion që është personalisht i identifikueshëm. Qëllimi i informacionit është të analizojë tendencat, të administrojë sitin, të gjurmojë lëvizjen e përdoruesve në uebsajt dhe të mbledhë informacion demografik.

Cookies dhe Web Beacons

Si çdo uebsajt tjetër, Skela Syla përdor ‘cookies’. Këto cookie përdoren për të ruajtur informacione duke përfshirë preferencat e vizitorëve dhe faqet në faqen e internetit që vizitori ka aksesuar ose vizituar. Informacioni përdoret për të optimizuar përvojën e përdoruesve duke personalizuar përmbajtjen e faqes sonë të internetit bazuar në llojin e shfletuesit të vizitorëve dhe/ose informacione të tjera.

Politikat e Privatësisë së Partnerëve të Reklamimit

Mund të konsultoni këtë listë për të gjetur Politikën e Privatësisë për secilin prej partnerëve reklamues të Skela Syla.

Serverët e reklamave të palëve të treta ose rrjetet e reklamave përdorin teknologji si kukit, JavaScript ose Web Beacons që përdoren në reklamat e tyre përkatëse dhe lidhjet që shfaqen në Skela Syla, të cilat dërgohen drejtpërdrejt në shfletuesin e përdoruesve. Ata marrin automatikisht adresën tuaj IP kur kjo ndodh. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe/ose për të personalizuar përmbajtjen reklamuese që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Vini re se Skela Syla nuk ka qasje ose kontroll mbi këto kuki që përdoren nga reklamues të palëve të treta.

Politikat e privatësisë së palëve të treta

Politika e privatësisë së Skela Syla nuk zbatohet për reklamuesit ose faqet e internetit të tjera. Kështu, ne po ju këshillojmë që të konsultoheni me Politikat përkatëse të Privatësisë të këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për informacion më të detajuar. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të tërhiqeni nga disa opsione.

Mund të zgjidhni të çaktivizoni skedarët e personalizimit përmes opsioneve individuale të shfletuesit tuaj. Për të ditur më shumë informacion të detajuar në lidhje me menaxhimin e cookie-ve me shfletues të veçantë të internetit, ai mund të gjendet në faqet e internetit përkatëse të shfletuesve.

Të drejtat e privatësisë CCPA (Mos i shit të dhënat e mia personale)

Sipas CCPA, midis të drejtave të tjera, konsumatorët e Kalifornisë kanë të drejtë të:

Kërkoni që një biznes që mbledh të dhënat personale të një konsumatori të zbulojë kategoritë dhe pjesët specifike të të dhënave personale që një biznes ka mbledhur për konsumatorët.

Kërkoni që një biznes të fshijë çdo të dhënë personale ab

Compare